0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Voimalaitokset

Voimalaitokset

Energia

Voimalaitokset

Kustannustehokkaasti tuotettu energia mahdollistaa tasapainoisen ja vakaan arjen. Lämpöä ja sähköä tarvitaan yhteiskunnassa kaikkialla: rakennuksissa, laitteissa, liikenteessä ja teollisuuden prosesseissa. Tuemme kotimaisen energiantuotannon kehitystä kestävämpään suuntaan kokonaisvaltaisilla konsultointi- ja suunnittelupalveluilla. Autamme voimalaitoshankkeen hallinnassa energia-analyyseistä toteutukseen ja laitoksen elinkaaren lopulla purkusuunnitteluun.

Jätteistä uusiutuvaa energiaa

Kestävä ja vastuullinen jätehuolto minimoi kaatopaikoille päätyvän jätteen määrän ja sitä kautta ympäristökuormituksen. Jätteiden kierrätys ja uusiokäyttö kehittyvät koko ajan, mutta osa jätehuollosta on jatkossakin toteutettava vastuullisella jätteenpoltolla. Silloin muuhun käyttöön kelpaamattomista jätejakeista saadaan uusiutuvaa kotimaista energiaa. Kun jätteenpolttolaitos sijaitsee oikealla paikalla, vähennetään myös jätteenkuljetusmatkoja ja niiden aiheuttamia päästöjä.

Voimalaitosten päivitys- ja muutosprojektit

Asiantuntijamme auttavat kehittämään kaikenlaisten voimalaitosten toimintaa. Tunnemme hybridi- ja jätteenpolttolaitosten erityispiirteet, ja meillä on laaja kokemus erilaisista teknologioista, kuten höyry- ja kaasuturbiineista. Autamme päivittämään voimalaitokset ympäristön kannalta kestävämmiksi, esimerkiksi savukaasupesureilla ja polttoaineen vastaanottomuutoksilla. Tarjoamme ammattilaiset myös voimalaitosten elinkaari- ja purkusuunnitteluun.

 

Erkki Härö

Energia-asiantuntija, teollisuus

Riku Maidell

Liiketoimintajohtaja, Kestävän kehityksen palvelut

Jesse Kantola

Ryhmäpäällikkö

Ota yhteyttä

Vastaamme mieltänne askarruttaviin kysymyksiinne
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.