0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Maalämpö taloyhtiöön

Taloyhtiön siirtyminen maalämpöön tuo useita merkittäviä taloudellisia, ympäristöllisiä ja kuluttajaystävällisiä etuja. Sweco on luotettava kumppani kaikkiin maalämpöhankkeisiin. Tarjoamme asiantuntemusta ja palveluja projektin joka vaiheeseen. Aloita kanssamme matka kohti energiatehokkuutta. 

Maalämpöpalvelumme

1. Maalämpöselvitys

2. Maalämpöjärjestelmän kilpailuttaminen

3. Maalämpöjärjestelmän rakennuttamisvaihe

4. Maalämpöjärjestelmän rakentamisen valvonta

Maalämpö taloyhtiöön on energia- ja kustannustehokas valinta

Energian hintojen nousu on saanut monet harkitsemaan energiatehokkaampia lämmitysratkaisuja asumiseen. Maalämpö taloyhtiöön on erinomainen valinta kaikille energiatehokkuutta arvostaville. Se ei ainoastaan tuo kustannussäästöjä, vaan kasvattaa myös taloyhtiön arvoa. 

Kattavat palvelumme Swecolla tekevät maalämpöön siirtymisestä helppoa. Teemme aluksi maalämpöselvityksen, joka auttaa ymmärtämään, miten maalämpö voisi hyödyttää taloyhtiötänne parhaiten. Tämän jälkeen kilpailutamme maalämpöjärjestelmän puolestasi varmistaen sinulle sopivimman ja kustannustehokkaimman ratkaisun. 

Hoidamme maalämpöjärjestelmän rakennuttamisvaiheen suunnittelusta toteutukseen. Lisäksi pidämme huolta laadukkaasta valvonnasta koko rakentamisprosessin ajan.  

Maalämpö taloyhtiöön: 5 hyvää syytä valita Sweco

  • Varmuus ja kokemus. Olemme olleet mukana yli tuhannessa korjausrakentamisen hankkeessa. 
  • Asiantuntijuus. Tarjoamme kattavia tutkimuksia, kartoituksia, suunnittelu-, projektinjohto- ja valvontapalveluita sekä energiatehokkuusratkaisuja. Olemme rinnallasi koko hankkeen ajan. 
  • Ison toimijan edut kaikille asiakkaille. Suurena organisaationa pystymme tarjoamaan mittavasti osaamista, tietotaitoa ja resursseja, mikä takaa projektien sujuvan etenemisen. Meille pienet ja isot hankkeet ovat kaikki yhtä tärkeitä. 
  • Todellinen edelläkävijä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti asiakaspalautteiden pohjalta ja oman kehitystyömme avulla. 
  • Ymmärrys ja ymmärrettävyys. Viestimme ajantasaisesti ja selkeästi, ilman kapulakieltä, projektin etenemisestä. Pyrimme avoimeen ja ymmärrettävään kommunikaatioon asiakkaiden, osakkaiden ja muiden hankkeen osapuolten kanssa, mikä varmistaa onnistuneen lopputuloksen. 

Maalämpö kerrostaloon

Jos valitsette maalämmön kerrostaloon, valitsette kestävän ja energiatehokkaan lämmitys- ja jäähdytysvaihtoehdon. Maalämpö kerrostalossa hyödyntää tehokkaasti maaperän uusiutuvaa energiaa. Se vähentää paitsi hiilidioksidipäästöjä, myös pitkän aikavälin käyttökustannuksia – tutustu esimerkkitapaukseen Kauniaisissa.  

Vaikka maalämpö kerrostaloon on suuri energiatehokkuusinvestointi, se on helposti perusteltavissa pitkän aikavälin säästöjen ja kasvaneen ympäristöystävällisyyden ansiosta. 

Maalämpöön siirtyminen onnistuu usein myös vanhoissa rakennuksissa. Maalämpö vanhaan kerrostaloon voi itse asiassa olla todella toimiva valinta, kunhan järjestelmä suunnitellaan huolellisesti, jotta se soveltuu saumattomasti olemassa olevaan rakenteeseen.  

Esimerkiksi Helsingissä maalämpö tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon vanhoille kerrostaloille. Maalämpöjärjestelmät soveltuvat usein hyvin kaupungin historialliseen rakennuskantaan. Helsingissä maalämpöön siirtyminen heijastelee kaupungin pyrkimystä edistää kestävää energiakäyttöä ja hiilineutraaliutta. 

Maalämpö rivitaloon

Maalämpö on kestävä energiaratkaisu myös rivitaloille. Maalämpö rivitaloon -lämmitysjärjestelmän päivitys alentaa taloyhtiön käyttökustannuksia huomattavasti ajan saatossa.  

Maalämpö tarjoaa joustavuutta ja tehokasta lämmitystä mukautuen erilaisten rakenneratkaisujen tarpeisiin. Maalämpö rivitaloyhtiöön hyödyttää asukkaita myös siten, että se tuo lisää vakautta ja ennustettavuutta lämmityskustannuksiin. 

Maalämpö uusiutuvan energian muotona

Maalämpö on erinomainen esimerkki uusiutuvasta energiasta, ja se tarjoaa kestävän vaihtoehdon perinteisille energianlähteille. Maalämpö perustuu maaperästä saatavaan lämpöenergiaan, jota hyödynnetään lämmityksessä ja jäähdytyksessä sekä lämpimän käyttöveden tuottamisessa. 

Maalämpöjärjestelmässä maahan upotetuilla keruuputkilla kerätään maaperästä lämpöä, joka siirretään tehokkaasti rakennuksen lämmitysjärjestelmään.  

 

Dennis Murto

yksikön päällikkö

Löysitkö etsimäsi?

Voit lähettää meille viestin oheisen lomakkeen kautta, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä. Tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen tarjoukset(at)sweco.fi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.