0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Health, Safety and Environment (HSE) vastuullisen projektinjohdon ytimessä

Kaikki vastuullisuuden näkökulmat huomioivalla projektinjohdolla ja rakennuttamisella saavutetaan asiakkaan, ympäristön sekä yhteiskunnan kannalta parhaat ratkaisut. 

Toimimme vastuullisessa roolissamme asiakkaan edustajana projektien vastuullisuus- ja turvallisuuskoordinaattoreina projektin alusta asti. Health and Safety (HS) -asiantuntijamme keskittyvät turvallisuusjohtamisessa työturvallisuuteen sekä -terveyteen liittyviin tehtäviin ja Environment (E) -asiantuntijat ympäristöön ja vastuulliseen projektin johtamisen tehtäviin. HSE Management varmistaa, että projektisi turvallisuusjohtaminen ja vastuullisuus toteutuvat.

Health and Safety Management (HS)

Edistämme projekteissa turvallisuusjohtamista riskienhallinnan, työmaavalvonnan ja harmaan talouden torjunnan avulla. Valvomme työmaiden turvallisuutta turvallisuuskoordinaattoreina ja HSE-päällikköinä/-insinööreinä varmistaen, että hankkeen päätoteuttaja ja urakoitsijat noudattavat voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Turvallisuusjohtamiseen sisältyy myös yhteistyö viranomaisten kanssa harmaan talouden estämiseksi hankkeissa. Tässä työssä korostuu vahva asiantuntemuksemme muun muassa tilaajavastuu- ja ulkomaalaislain hallinnassa. 

Järjestämme turvallisuuskoulutuksia ja -tarkastuksia sekä raportoimme mahdollisista turvallisuusriskeistä ja tapaturmista asiakkaalle hankkeen edellyttämässä laajuudessa.

Environment (E)

Projekteissa edistämme ympäristön huomioon ottavaa, vastuullista projektinjohtamista ja rakennuttamista yhdessä asiakkaan kanssa. Autamme määrittelemään hankkeelle vastuullisuus-tavoitteita, jotka liittyvät esimerkiksi kiertotalouden hyödyntämiseen, vähähiiliseen rakentamiseen, energiatehokkuuteen ja biodiversiteettiin. Vastuullisuuskoordinaattorimme ohjaavat projektia asetettuihin tavoitteisiin ja kehittävät ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan toteutumista. 

Tarjoamme projekteihin myös ympäristölainsäädännön, uuden rakentamislain ja vapaaehtoisten ympäristötoimien asiantuntijuutta.

 

Vastuullisuus on investointi huomiseen. Ota yhteyttä, niin huolehdimme, että projektissasi toteutuvat HSE Management ja vastuullinen turvallisuusjohtaminen.

Ville Kurunsaari

Tiimipäällikkö

Ole meihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.