0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Suunnittelemme yhä kestävämpää ja turvallisempaa liikkumista ja liikennettä

Uskomme kokonaisvaltaiseen kestävän liikkumisen suunnitteluun ja ennakkoluulottomaan kehittämiseen. Liittyivätpä haasteesi sitten kävelyyn, pyöräilyyn, kaupunkipyöriin tai muihin liikkumispalveluihin, joukkoliikenteeseen, liikkumisen ohjaukseen tai kestävään liikennejärjestelmään kokonaisuutena, voit luottaa siihen, että Swecolta löytyy ratkaisu. 

Liikennesuunnittelu on avainasemassa muuttaessamme yhteiskuntaa kestävämmäksi sekä kustannustehokkaita kehittämistoimenpiteitä priorisoitaessa. Liikennesuunnitteluosaamisemme kattaa kaikki kaavoitus- ja suunnitteluvaiheet aina toteutuksen aikaisiin liikennejärjestelyihin.  Meiltä löytyy myös laajaa osaamista erilaisista joukkoliikenteen suunnittelu- ja kehittämishankkeista sekä laajaa ymmärrystä joukkoliikenneviranomaisten toiminnasta. 

Kävelyn ja pyöräilyn edistäminen ovat keinoja ekologisemman, elinvoimaisemman, turvallisemman, viihtyisämmän ja toimivamman kaupungin ja elinympäristön ja luomiseen.

Laadimme kävelyn ja pyöräilyn selvityksiä ja edistämisohjelmia, suunnittelemme pyöräväyliä ja reittejä niin rakennettuun ympäristöön kuin luonnonympäristöön.  Arkipyöräilyn lisäksi laadimme pyörämatkailua edistäviä selvityksiä, strategioita ja suunnitelmia. 

Olemme Suomen johtava kaupunkipyöräjärjestelmien asiantuntijakonsultti ja olleet tekemässä Helsingin kaupunkipyöristä yhtä maailman suosituimmista pyöräjärjestelmistä. Kehitämme myös jatkuvasti kaupunkipyöräbuumia myös muihin Suomen kaupunkeihin.

Suunnittelijamme laativat myös pyöräliikenteen tavoiteverkkoja, pyöräteiden yleissuunnitelmia, liikenteenohjaussuunnitelmia ja pyöräteiden rakennussuunnitelmia. Olemme erittäin kokeneita pyöräpysäköinnin suunnittelijoita niin yleissuunnitelmien kuin toteutussuunnitelmien osalta esimerkiksi asemanseutujen liityntäpyöräpysäköinnin osalta.

Tutustu liikkumis- ja liikennepalveluihimme

Outi Leppänen

Liikenne

Jussi Sipilä

Rataliikenne

Ole meihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.