0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Olympiastadionin peruskorjaus

Rakennesuunnittelu

Korjaus- ja täydennysrakentaminen

Rakentamisen painopiste Suomessa siirtyy uudisrakentamisesta täydennys-, lisä- ja korjausrakentamiseen etenkin pääkaupunkiseudulla. Tämän suuntauksen ennustetaan jatkuvan.

Olemassa olevien rakennusten käyttöikää voidaan jatkaa säilyttävällä peruskorjaamisella. Usein rakennuksen hiilijalanjälki jää silloin pienemmäksi, kuin siinä tapauksessa, että vanha rakennus purettaisiin ja tilalle pystytettäisiin uudisrakennus. Vanhan peruskorjaaminen voi johtaa myös kustannustehokkaampiin ratkaisuihin. Olemme mukana rakentamassa Suomen kiinteistökantaa kestävälle tasolle. 

Tarjoamme kokonaisvaltaisesti asiantuntijapalveluita rakennuksen elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. Kokeneilla ja ammattitaitoisilla asiantuntijoillamme on pitkä kokemus mittavien ja monipuolisten korjausrakennuskohteiden suunnittelusta. Rakennetekniikan asiantuntijamme vastaavat korjausrakennesuunnittelusta hankkeissa, jotka edellyttävät vaativia muutoksia rakenteisiin. 

Erikoisosaamisemme kattaa sekä yksittäiset asiantuntijatehtävät että mittavien hankkeiden korjaussuunnittelutehtävät. 

 

Siltasaari 10 Hakaniemessä Uusi elämä arvokohteelle
Siltasaari 10
Helsingin Olympiastadion Korjausrakennesuunnittelun helmi
Olympiastadionin peruskorjaus

Rakennukset ja sillat

Vahvalla ja monipuolisella osaamisellamme varmistamme kohteidemme pitkäikäisen ja kestävän tulevaisuuden ja optimaalisen investoinnin. Tietomallintamisen ja rakennusfysikaalisten simulaatioiden avulla ratkaisemme monimutkaisetkin rakennetekniset ongelmat. Palvelumme kattaa kaikki kohdetyypit ja materiaalit.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Rakennusten peruskorjaukset
  • Rakennusten laajennukset
  • Rakenteiden vahvistukset
  • Vuokralais- ja käyttötarkoituksen muutokset

Teollisuuden korjaussuunnittelu

Swecolla on runsaasti kokemusta erilaisten raskaan ja kevyen teollisuuden kohteiden suunnittelusta, laajentamisesta, muutoksista ja korjausrakentamisesta. Palvelemme asiakkaitamme paikallisesti eri teollisuuspaikkakunnilla Suomessa sekä maailmanlaajuisesti.

Tarjoamme suunnittelupalveluita teollisten rakennusten modernisointiin, saneerauksiin ja purkuun. Olemme alan ehdoton ykkönen ja takaamme parhaan lopputuloksen, joka perustuu monipuoliseen kokemukseemme ja modernien työkalujen vahvaan hyödyntämiseen.  

Meillä on osaamista myös tilojen mallinnukseen ja purkumateriaalien hallintaan. Swecon digitaalinen kaksonen (Digital Twin) –ratkaisu tekee tuotantolaitoksen käytöstäpoiston suunnittelusta ja toteuttamisesta avoimemman, turvallisemman ja tehokkaamman. 

Mikko Horko

Yksikönpäällikkö, pääkaupunkiseutu

Anssi Pöllänen

Osastopäällikkö, Oulu

Markus Sääskilahti

Yksikönpäällikkö, Keski- ja Itä-Suomi

Anssi Kinnunen

Osastopäällikkö, Kuopio

Mikko Sirén

Osastopäällikkö, Turku

Janne Mäcklin

Osastopäällikkö, Tampere

Veijo Vallenius

Osastopäällikkö, Hämeenlinna

Jaakko Passinmäki

Osastopäällikkö, Seinäjoki

Ole meihin yhteydessä!

Voit lähettää meille viestin oheisen lomakkeen kautta, niin asiantuntijamme on sinuun yhteydessä.Tarjouspyynnöt voi lähettää osoitteeseen tarjoukset(at)sweco.fi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.