0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Logistiikan asiantuntijapalvelut

Projektinjohto ja rakennuttaminen

Logistiikan asiantuntijapalvelut

Pohjoismaiden johtavalta konsulttitalolta myös tuotannon, varastojen ja terveydenhuollon sisälogistiikan asiantuntijapalvelut.

Content blocks – This block is empty
Content blocks – This block is empty

Sisälogistiikan kokonaisratkaisuja ja robotiikkaa

Toimiva sisälogistiikka mahdollistaa yrityksen maksimaalisen kapasiteetin hyödyntämisen materiaalivirtausta optimoimalla. Teemme logistiikan konsultointia ja suunnittelua eri kokoluokan hankkeisiin. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi valmistava teollisuus, logistiikkakeskukset, sairaalat ja terveysasemat.

Asiantuntemusta ja kokonaisratkaisuja logistiikkaan

Logistiikan asiantuntijamme ovat toteuttaneet pohjoismaissa yli 3000 toimeksiantoa, jotka sisältävät niin pieniä selvitys-, vertailu- ja kehitystöitä kuin suurempia suunnittelu- ja käyttöönottoprojekteja. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan ja muiden toimialojemme kanssa hyödyntäen laajaa paikallista ja kansainvälistä yhteistyöverkostoamme ja logistiikkasuunnitteluosaamistamme.

Toimimme logistiikan suunnittelijoina, asiantuntijoina, projektinvetäjäjinä tai -resurssina. Projektien toteuttamiseen meillä on erinomaiset tiedot, taidot ja työvälineet. Tarvittaessa käytämme myös simulointityökaluja.

Swecon logistiikan asiantuntijapalvelut auttavat teollisuuden asiakkaita tuotantoprosessien suunnittelussa ja tuotantoprosessin kehittämisessä, esimerkiksi tuotantolaitoksen suunnittelussa tai olemassa olevan laitoksen prosessin kehittämisessä

Automaatio ja robotiikka

Automaatio ja robotiikka lisääntyvät voimakkaasti ja trendi näkyy läpinäkyvyyden ja jäljitettävyyden vaatimuksien kasvussa koko sisälogistiikan toimitusketjussa. Automaation lisääminen mahdollistaa toiminnan kapasiteetin nostamisen maksimitasolle sekä usein myös joustavuuden sopeuttaa toiminta muuttuviin tarpeisiin.

Tunnemme alan teknologiat ja tunnistamme niiden soveltamismahdollisuudet yli toimittajarajojen.

Parempi kilpailukyky toimivan sisälogistiikan avulla

Tehostamme yrityksen toimintaa kehittämällä tuotantomenetelmiä ja tuotannon ohjausta mm. Leanin kaltaisilla työkaluilla. Etsimme ratkaisuja asiakkaan kilpailukyvyn parantamiseen esimerkiksi prosessien kehittämisen, optimaalisen layoutin, logistiikan automaation tai erilaisten järjestelmien avulla.

Terveydenhuollon kohteissa asiantuntijamme ovat apuna parantamassa tuottavuutta sujuvilla henkilö- ja materiaalivirroilla. Suunnittelemme ja kehitämme sairaaloiden logistiikkajärjestelmiä kuten putkipostijärjestelmiä sekä jäte- ja pyykkikuiluratkaisuja. Olemme olleet mukana useissa kuljetusten automatisoinnin sekä mobiili- ja kuljetusrobotteihin sekä varastoautomaatteihin liittyvissä hankkeissa.

Yhteistyö Swecon kanssa on sujunut aina loistavasti. Asiakkaan projekteille asettamat tavoitteet pyritään aina toteuttamaan, vuoropuhelu on avointa ja viestintä sekä informaatio kattavaa ja ymmärrettävää. – Jussi Tolonen, Kajaanin keskussairaala

Asiantuntemusta sekä rakentava tapa tehdä yhteistyötä ja löytää käytännölliset ratkaisut asiakkaan selvitystä vaativiin asioihin. -Riku Huhtinen, Lapin keskussairaala

 

Uudistuva Lapin keskussairaala saa modernin logistiikkakeskuksen

Lapin keskussairaala laajenee kaksinkertaiseksi, ja uudisosat sijoittuvat laajalle alueelle kantasairaalan ympärillä. Swecon asiantuntijat auttoivat suunnittelemaan uudistuvaan sairaalaan tehokkaasti toimivan modernin logistiikkakeskuksen.

Automaatio ja robotiikka varmistavat tehokkaan sisälogistiikan myös teollisuudelle

Swecon logistiikan asiantuntijapalvelut auttavat teollisuuden asiakkaita tuotantoprosessien suunnittelussa ja tuotantoprosessin kehittämisessä, esimerkiksi tuotantolaitoksen suunnittelussa tai olemassa olevan laitoksen prosessin kehittämisessä.

Teollisuus, energia ja ympäristö

Terveydenhuollon tilat ja logistiikka suunnitellaan toiminnan mukaan

Swecon asiantuntijat ovat mukana kymmenissä terveydenhuollon hankkeissa vuosittain. Projektinjohdon ja rakennuttamisen lisäksi erikoisosaamista tarvitaan sairaalahankkeiden kustannuslaskentaan, toiminnalliseen suunnitteluun ja logistiikkasuunnitteluun.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Jukka Rautiainen

Projektinjohto ja Lean

Ville Ruuskanen

Logistiikka ja robotiikka

Jesse Turkka

Prosessien kehittäminen, data-analytiikka, ICT

Rami Syrjä

Varastoautomaatio ja robotiikka

Henri Ahlqvist

Prosessien kehittäminen ja layout muutokset

Ota yhteyttä

Vastaamme mieltänne askarruttaviin kysymyksiinne
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.