0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Omaisuuden hallinta ja kunnossapito

Omaisuuden hallinta ja kunnossapito

Digitaaliset palvelumme tukevat kiinteistöjen, teollisuuden ja infran digitalisaatiota, tiedolla johtamista ja vihreää siirtymää.

Autamme kokoamaan hajallaan eri lähteissä olevan datan digitaaliseen muotoon, jolloin hyödylliset tiedot löytyvät nopeasti ja niitä on myös helppo jakaa ja ylläpitää. Selkeä data-arkkitehtuuri sujuvoittaa arjen palvelutoimintaa, auttaa hallitsemaan infraomaisuuden elinkaarikustannuksia ja ohjaa pitkän tähtäimen suunnittelua (PTS).

Swecon Twinfinity®-palvelu tukee kiinteistöalan digitalisaatiota, tiedolla johtamista ja vihreää siirtymää. Visuaaliseen 3D-tietomalliin kootaan tietoa eri järjestelmistä, mikä auttaa analysoimaan dataa ja ymmärtämään kiinteistön toimintaa, rakenteita ja käyttäjäkokemusta.

Omaisuudenhallinta

Omaisuudenhallinnan digitaalisilla palveluilla tuetaan infrahankkeiden tiedonhallintaa ja päätöksentekoa.

Kiinteistöjen ylläpitotiedon hallinta

3D-tietomalliin kootaan tietoa eri järjestelmistä, mikä auttaa analysoimaan dataa ja ymmärtämään kiinteistön toimintaa, rakenteita ja käyttäjäkokemusta.

Elinkaaritiedon hallintaa

VirtualTwin-tiedonhallintapalvelulla teollisuuslaitoksesta on mahdollista luoda helposti päivitettävä ja havainnollinen digitaalinen kaksonen.

inventointikaksonen

Digitalisaation edelläkävijä

Sweco toimii rakennusalalla digitalisaation edelläkävijänä. Huippuunsa viritetyt digitaaliset laskenta- ja tietomallinnustyökalumme ovat laadukkaan rakennesuunnittelun tae. Edistämme tietomallintamisesta saadun datan mahdollisimman laajaa hyödyntämisestä kaikissa rakennushankkeissamme

Tarjoamme tietomallinnettuihin hankkeisiin veloituksetta käyttöön SmartDrawings Viewer-palvelun, joka mahdollistaa suunnitelman taustalla olevan tietomallin tarkastelun internet-selaimessa millä tahansa laitteella. Palvelusta on ammattikäyttöön myös maksullinen täysi SmartDrawings-versio. Swecon rakennesuunnitelmat tarjoavat näin enemmän.  

Etkö löydä etsimääsi? Ole meihin yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.