0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Tietomalli (BIM) ja simulointiratkaisut

Hyödynnämme tietomallintamista (BIM) rakennuksen elinkaaren kaikissa vaiheissa tarveselvityksestä käyttöön ja ylläpitoon

Suunnittelu ja rakennuttaminen perustuvat kehittämiimme tehokkaisiin, LEAN-periaatteita hyödyntäviin suunnittelumenetelmiin ja tietomallipohjaiseen rakennuttamiseen. Käytössämme on parhaat ohjelmat tietomallien hallintaan ja havainnollistamiseen, myös virtuaalisen ja täydennetyn todellisuuden avulla.

Tietomallintamista käytetään tarve- ja hankeselvitysvaiheista suunnitteluun ja rakentamiseen ja aina käyttö- ja ylläpitovaiheisiin asti. Keskeistä on hyödyntää ja jakaa tietomalleja ja niiden sisältämää tietoa rakennuksen tai teollisuuslaitoksen koko elinkaaren aikana. Mallintaminen tehostaa kommunikointia sekä saumatonta yhteistyötä rakennusprosessin eri osapuolten kesken.

Tutustu tieto- ja inframallikoordinointiin

Tuemme tarpeenmukaista ja laadukasta tietomallintamista (BIM) rakennetun ympäristön elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Tutustu parametriseen suunnitteluun

Parametrinen suunnittelu automatisoi suunnittelijan rutiinitehtäviä

SmartDrawings – Tietomalleista 3D-suunnitelmiksi

SmartDrawings; 3D-suunnitelmat toimivat apuvälineenä 2D-suunnitelmien rinnalla ja mahdollistavat tehokkaamman tuotantoprosessin.

SmartDrawings

Digitalisaation edelläkävijä

Sweco toimii rakennusalalla digitalisaation edelläkävijänä. Huippuunsa viritetyt digitaaliset laskenta- ja tietomallinnustyökalumme ovat laadukkaan rakennesuunnittelun tae. Edistämme tietomallintamisesta saadun datan mahdollisimman laajaa hyödyntämisestä kaikissa rakennushankkeissamme

Tarjoamme tietomallinnettuihin hankkeisiin veloituksetta käyttöön SmartDrawings Viewer-palvelun, joka mahdollistaa suunnitelman taustalla olevan tietomallin tarkastelun internet-selaimessa millä tahansa laitteella. Palvelusta on ammattikäyttöön myös maksullinen täysi SmartDrawings-versio. Swecon rakennesuunnitelmat tarjoavat näin enemmän.  

Etkö löydä etsimääsi? Ole meihin yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.