0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Tiedonhallinta ja tilannekuva

Tiedonhallinta ja tilannekuva

Tuemme palveluillamme digitalisaatiota, tiedolla johtamista ja vihreää siirtymää.  Visuaaliseen 3D-tietomalliin kootaan tietoa eri järjestelmistä, mikä auttaa analysoimaan dataa ja ymmärtämään kiinteistön toimintaa, rakenteita ja käyttäjäkokemusta.

Jokaisessa rakennushankkeessa hyödytään ajantasaisesta ja puolueettomasta tilannetiedosta. Swecon digitaalinen tilannekuva tarjoaa kaiken tarvittavan tiedon yhdessä paikassa, jolloin esimerkiksi projektin aikatauluista, kustannuksista, riskeistä ja turvallisuustilanteesta saadaan nopeasti selkeä kokonaiskuva.

Kiinteistön tiedonhallinta

Swecon Twinfinity®-palvelu tukee kiinteistöalan digitalisaatiota, tiedolla johtamista ja vihreää siirtymää.

Tietomallin jakaminen rakentamisvaiheessa

SmartDrawings tuo tietomallit kaikkien rakennushankkeen osapuolten saataville helposti ja laiteriippumattomasti.

Tilannekuva

Swecon digitaalinen tilannekuva tarjoaa kaiken tarvittavan tiedon yhdessä paikassa, jolloin projektin aikatauluista, kustannuksista, riskeistä ja turvallisuustilanteesta saadaan nopeasti selkeä kokonaiskuva.

SmartDrawings

Digitalisaation edelläkävijä

Sweco toimii rakennusalalla digitalisaation edelläkävijänä. Huippuunsa viritetyt digitaaliset laskenta- ja tietomallinnustyökalumme ovat laadukkaan rakennesuunnittelun tae. Edistämme tietomallintamisesta saadun datan mahdollisimman laajaa hyödyntämisestä kaikissa rakennushankkeissamme

Tarjoamme tietomallinnettuihin hankkeisiin veloituksetta käyttöön SmartDrawings Viewer-palvelun, joka mahdollistaa suunnitelman taustalla olevan tietomallin tarkastelun internet-selaimessa millä tahansa laitteella. Palvelusta on ammattikäyttöön myös maksullinen täysi SmartDrawings-versio. Swecon rakennesuunnitelmat tarjoavat näin enemmän.  

Etkö löydä etsimääsi? Ole meihin yhteydessä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.