0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Tele-, turva- ja AV-suunnittelu

Ura

Talotekninen suunnittelu

Tele-, turva- ja AV-suunnittelu

Ammattitaitoinen tele- ja turvajärjestelmien suunnittelu on merkittävässä osassa luotaessa rakennuksiin toimivaatehokasta ja turvallista toimintaympäristöä. 

AV-suunnittelu on merkittävässä osassa, kun rakennuksiin ja ympäristöihin tuodaan näyttävyyttä, elävyyttä ja tunnelmaa tai tarkoituksenmukaisia työkaluja vaikkapa esitysten tai etäneuvotteluiden pitämiseen. 

Tele- ja turvajärjestelmät

Ammattitaitoinen tele- ja turvajärjestelmien suunnittelu on merkittävässä osassa luotaessa rakennuksiin toimivaatehokasta ja turvallista toimintaympäristöä. 

Asiantuntijamme suunnittelevat parhaat ja huolella toteutetut tele- ja turvatekniset ratkaisut, jotka sovelletaan aina käyttötarpeen mukaan. Hyvin suunniteltuna ratkaisumme takaavat kiinteistöjen toiminnallisuuden, turvallisuuden ja kestävyyden. Ratkaisumme sovelletaan täyttämään kiinteistön omistajan, käyttäjän ja myös esimerkiksi vakuutusyhtiön vaatiman tilaturvallisuustason. 

Toimivat tietojärjestelmät nopealla valokuituverkolla ovat yritysten päivittäisen toiminnan perusedellytyksiä. Ammattitaitoinen tietoverkon suunnittelu ja toteutus takaavat asiakkaidemme liiketoiminnalle tehokkaat, turvalliset ja pitkäikäiset toimintaedellytykset.  

IP- ja erilaisiin langattomiin verkkoihin (esim. WLAN ja bluetooth) pohjautuvat ratkaisut ja verkotukset luovat toiminnalle uusia mahdollisuuksia. Esimerkiksi tilojen käyttöasteen seuraaminen ja raportointi on mahdollista lukemalla jo olemassa olevien valaisimien liiketunnistimen havainnot tilatietojärjestelmään.  

Smart Building -ajattelu, MESH-verkot, järjestelmäintegraatio ja keinoälyyn pohjautuvat ratkaisut tuottavat asiakkaillemme ja heidän kiinteistöilleen toiminnallista edistyksellisyyttä, energiataloudellisuutta sekä pienempää hiilijalanjälkeä. Omalla työllämme pyrimme varmistamaan asioiden loppuun viemisen myös suunnitteluvaiheen jälkeen osallistumalla käyttöönottoihin sekä järjestelmänhaltijan ja -käyttäjän kouluttamiseen. 

AV-järjestelmät

Audiovisuaalinen suunnittelu on merkittävässä osassa, kun rakennuksiin ja ympäristöihin tuodaan näyttävyyttä, elävyyttä ja tunnelmaa tai tarkoituksenmukaisia työkaluja vaikkapa esitysten tai etäneuvotteluiden pitämiseen. 

Asiantuntijamme suunnittelevat tarkkaan harkitut ja huolella toteutetut AV- ja esitystekniikan ratkaisut. Ratkaisut sovelletaan aina asiakkaamme tarpeisiin ja ne takaavat viestinnän toimivuuden sekä visuaalisten esitysten pitämisen kohteesta riippumatta. 

Tarkoituksenmukaiset ja toimivat AV- ja esitystekniset järjestelmät ovat esimerkiksi yritysten, oppilaitosten ja yhteisöjen päivittäisen toiminnan perusedellytyksiä ja oleellinen osa nykyaikaisten toimitilojen esitystekniikkaa ja etäneuvotteluyhteyksiä. 

Osaamisemme kattaa myös äänisimuloinnit akustisesti haastavissa kohteissa (mm. kirkot, auditoriot, liikuntasalit) sekä turvakuulutusjärjestelmän oikean toiminnan varmistamisen. Toteutamme myös valaistusjärjestelmien ohjaukset ja integroinnin esitystekniikkaan esimerkiksi Dali-, DMX- tai KNX-väylien välityksellä.  

AV-suunnittelumme lähtökohtana on järjestelmien monipuolisuus, toiminnan luotettavuus ja helppokäyttöisyys, oli kyseessä sitten auditorio, edustustila, virtuaalinen neuvotteluhuone, digitaalinen opetusluokka, elokuvateatteri tai LED-seinä.  

Nykyaikaiseen AV-Over-IP -teknologiaan perustuva kokonaisvaltainen järjestelmäsuunnittelu ja toteutus tarjoavat luotettavat edellytykset ja toimivan alustan AV-, esitys- ja etäneuvottelujärjestelmille. 

Niklas Lind

Yksikönjohtaja, Etelä-Suomi

Juha Törmänen

Yksikönjohtaja, Keski- ja Itä-Suomi

Jyri Renkola

Yksikönjohtaja, Länsi-Suomi

Rauno Häll

Yksikönjohtaja, Pohjois-Suomi

Jukka Korhonen

Projektijohtaja

Ota yhteyttä

Vastaamme mieltänne askarruttaviin kysymyksiinne
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.