0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Ura

Talotekninen suunnittelu

Sähkösuunnittelu

Rakennusten toimivat ja tarpeenmukaiset sähköjärjestelmät rakennetaan laadukkailla sähkösuunnitelmilla. Toimivan kokonaisuuden edellytyksenä ovat käyttäjän tarpeen mukaan valitut ja mitoitetut, turvalliset sekä kokonaistaloudellisesti optimoidut sähköjärjestelmät. Suunnittelemme kestäviä ja energiatehokkaita rakennuksiajoissa on turvallista ja mielekästä asua, harrastaa ja työskennellä. 
 
Kokonaisvaltaisella osaamisellamme varmistamme, että sähkösuunnitelmat ja sähköjärjestelmät ovat paitsi yhteensopivia muiden suunnittelualojen osalta myös rakennuksen tilojen ja esteettisten tavoitteiden kanssa. Tietomallintamisen, ympäristö- ja elinkaaripalveluidemme sekä erilaisia olosuhteita ja käyttötilanteita simuloivien menetelmien avulla löydämme asiakkaillemme energiataloudellisimmat ja elinkaaritehokkaimmat toteutusvaihtoehdot. 

Asiantuntijamme tarttuvat niin pieniin kuin suurempiinkin sähkösuunnitteluhankkeisiin. Sairaalat, koulut, datakeskukset, puhdastilat ja eri kokoiset asuinrakennukset sekä lukuisat erilaiset kiinteistöt on rakennettu laadukkaiden suunnitelmiemme pohjalta. Osaamisemme ei rajoitu vain työmaavaiheeseen vaan toimimme asiakkaamme kumppanina koko kiinteistön elinkaaren ajan esiselvitys- ja hankesuunnitelma -vaiheista aina kiinteistön purkuun asti. 

Laukaan ekokoulu

Sähkösuunnitelun erikoisosaamiseemme kuuluu myös tehokkaat sähkönjakeluratkaisutSuunnittelemistamme kohteista löytyy vaativia pääjakeluratkaisuja, kuten muuntamoita, varavoimalaitoksia, staattisia UPS-laitteistoja, pyöriviä UPS-laitteistoja (RUPS) ja aurinkovoimaloita.

Niklas Lind

Suunnittelujohtaja, Etelä-Suomi

Jouni Palmu

Suunnittelujohtaja, Keski- ja Itä-Suomi

Jyri Renkola

Suunnittelujohtaja, Länsi-Suomi

Rauno Häll

Suunnittelupäällikkö, Pohjois-Suomi

Ota yhteyttä

Vastaamme mieltänne askarruttaviin kysymyksiinne
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.