0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Ura

Talotekninen suunnittelu

Sähkösuunnittelu

Rakennusten toimivat ja tarpeenmukaiset sähköjärjestelmät rakennetaan aina laadukkailla sähkösuunnitelmilla. Toimivan kokonaisuuden edellytyksenä ovat käyttäjän tarpeen mukaan valitut ja mitoitetut, turvalliset sekä kokonaistaloudellisesti optimoidut sähköjärjestelmät. Suunnittelemme kestäviä ja energiatehokkaita rakennuksiajoissa on turvallista ja mielekästä asua, harrastaa ja työskennellä. 
 
Kokonaisvaltaisella osaamisellamme varmistamme, että sähkösuunnitelmat ja sähköjärjestelmät ovat paitsi yhteensopivia muiden suunnittelualojen osalta myös rakennuksen tilojen ja esteettisten tavoitteiden kanssa. Tietomallintamisen, ympäristö- ja elinkaaripalveluidemme sekä erilaisia olosuhteita ja käyttötilanteita simuloivien menetelmien avulla löydämme asiakkaillemme energiataloudellisimmat ja elinkaaritehokkaimmat toteutusvaihtoehdot. 

Pienet ja suuret sähkösuunnitteluhankkeet

Sairaalat, koulut, datakeskukset, puhdastilat sekä erikokoiset asuinrakennukset sekä lukuisat erilaiset kiinteistöt on rakennettu laadukkaiden suunnitelmiemme pohjalta. Osaamisemme ei rajoitu vain työmaavaiheeseen vaan toimimme asiakkaamme kumppanina koko kiinteistön elinkaaren ajan esiselvitys- ja hankesuunnitelma -vaiheista aina kiinteistön purkuun asti. 

Laukaan ekokoulu

Sähkösuunnitelun erikoisosaamiseemme kuuluu myös tehokkaat sähkönjakeluratkaisutSuunnittelemistamme kohteista löytyy vaativia pääjakeluratkaisuja, kuten muuntamoita, varavoimalaitoksia, staattisia UPS-laitteistoja, pyöriviä UPS-laitteistoja (RUPS) ja aurinkovoimaloita.

Seinäjoen keskussairaalan M-talon sähkö- ja valaistustekniikka tukee turvallista toipumista

Seinäjoen keskussairaalan yhteyteen valmistui uusi Mahdollisuuksien talo, joka kokoaa saman katon alle erilaisia mielenterveys-, hyvinvointi- ja kuntoutuspalveluja. M-talon sähkö– ja valaistustekniikalla edistetään toipumista, turvallisuutta ja tilojen energiatehokkuutta.

Aalto-yliopisto Töölön etäohjattavan valaistus- ja AV-tekniikan suunnittelussa kunnioitettiin historiaa

Aalto-yliopisto Töölön peruskorjaus valmistui alkuvuodesta 2021. Historiallisen rakennuksen yleisilmettä palautettiin 50-luvun henkeen huippumodernein taloteknisin ratkaisuin. Sweco suunnitteli arvorakennukseen etäohjattavaa sähkö-, AV- ja valaistustekniikkaa, jonka ansiosta opetus on monipuolista myös virtuaaliympäristöissä.

Niklas Lind

Yksikönjohtaja, Etelä-Suomi

Juha Törmänen

Yksikönjohtaja, Keski- ja Itä-Suomi

Jyri Renkola

Yksikönjohtaja, Länsi-Suomi

Rauno Häll

Yksikönjohtaja, Pohjois-Suomi

Ota yhteyttä

Vastaamme mieltänne askarruttaviin kysymyksiinne
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.