0 tulosta 0 yhteensä tuloksesta ""

Digitaaliset ratkaisumme tehostavat suunnittelua ja rakentamista

Digitaalisuus murtaa vanhoja kaavoja luoden uusia toimintatapoja sekä yhteistyötä

Myös rakennusalalla ja rakennetun ympäristön sekä teollisuuden suunnittelussa ja rakentamisessa digitaaliset työkalut tehostavat toimintaa ja kasvattavat tuottavuutta.

Tutkimme, kehitämme ja tuotamme palveluita arvovirran eri vaiheisiin aina strategisesta maankäytöstä kohteen käyttöönottoon ja mahdolliseen uudelleenkäyttöön. Uskomme yhteistyön ja kumppanuuksien voimaan, kun tavoitteena on luoda parempaa tulevaisuutta ja kasvua. Hallitsemme muun muassa virtuaaliteknologiat ja ymmärrämme, kuinka teknologiaa hyödynnetään osana päivittäistä suunnittelua ja rakentamista asiakkaidemme tavoitteiden toteuttamiseksi.

Tehostettua projektinhallintaa, tiedonkulkua ja vuorovaikutusta

Toimivat, tehokkaat ja energiatehokkaat rakennukset ja tilat eivät ole itsestäänselvyys – mutta digitalisaatio mahdollistaa yhä tarkemman tiedon tuottamisen ja hyödyntämisen läpinäkyvästi hankkeen kaikissa vaiheissa. Hyödyntämällä tietomalleja hankkeessa, nopeutamme läpimenoaikoja ja päätöksentekoa sekä parannamme suunnittelun laatua huomattavasti. Tietomallinnuksen ja Swecon uusien digitaalisten palvelujen ansiosta hankkeesta tulee läpinäkyvämpi ja avoimempi.

Tietomalleista hyödynnetyn informaation ja virtuaaliteknologian avulla visualisoimme eri sidosryhmien käyttöön sekä fyysisen että toiminnallisen kohteen hankkeen aikaisessa vaiheessa ja näin asiakkaan ja loppukäyttäjien arvottamat asiat voidaan huomioida yhä paremmin sekä suunnittelussa että päätöksenteossa. Näin varmistamme, että rakennukset ja tilat ovat toimivia, tehokkaita sekä loppukäyttäjien tarpeiden mukaisia. Sekä suunnitteluun että virtuaalimalleihin voidaan yhdistää myös kustannus- ja tuottolaskennan palveluita. Digitaaliset palvelumme kattavat rakentamisen koko elinkaaren. Ne tehostavat tiedonkulkua ja projektinhallintaa sekä säästävät kokonaisuuden kannalta aikaa ja rahaa.

Digitalisaation edelläkävijä

Sweco toimii rakennusalalla digitalisaation edelläkävijänä. Huippuunsa viritetyt digitaaliset laskenta- ja tietomallinnustyökalumme ovat laadukkaan rakennesuunnittelun tae. Edistämme tietomallintamisesta saadun datan mahdollisimman laajaa hyödyntämisestä kaikissa rakennushankkeissamme

Tarjoamme tietomallinnettuihin hankkeisiin veloituksetta käyttöön SmartDrawings Viewer-palvelun, joka mahdollistaa suunnitelman taustalla olevan tietomallin tarkastelun internet-selaimessa millä tahansa laitteella. Palvelusta on ammattikäyttöön myös maksullinen täysi SmartDrawings-versio. Swecon rakennesuunnitelmat tarjoavat näin enemmän.  

Elematic sai puhtia tarjoustoimintaan Swecon virtuaalityökaluista

Yhteistyö käynnistyi elokuussa 2018, kun Sweco lähti ratkomaan asiakkaan toivetta ketterämmästä tarjousprosessista SmartDrawings™ -virtuaalityökalun avulla. Aloitusta oli edeltänyt palvelun esittely myös Elematicin myyjäverkostolle, jolta tuli myönteinen palaute asian eteenpäin viemiseksi. 

Elematic

Swecon VirtualSite™ visualisoi Lumonin parvekelasiratkaisut asiakkaille aivan uudella tasolla

Kansainvälisesti toimivassa Lumonissa etsittiin uusia tapoja toteuttaa parvekelasitusten tuoteidean esittelyjä asiakkaille. Swecon virtuaalitodellisuuspalvelu VirtualSite™ löytyi ratkaisuksi. Lumonilla ratkaisun koetaan antavan heille kilpailuetua.

Lumon parvekelasit

Tuomo Tiilikainen

Liiketoiminnan kehitysjohtaja

Sami Typpö

Asiakkuusjohtaja, talonrakennus ja infra

Niko Vironen

Tuote- ja myyntipäällikkö, VDC-palvelut

Ole meihin yhteydessä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Copy link
Powered by Social Snap