Työntekijälupauksemme

Haluatko tehdä työksesi jotain merkityksellistä ja kehittyä alan huippujen joukossa? Swecolla suunnittelet tulevaisuuden kaupunkeja ja yhteiskuntaa innostavassa ja mutkattomassa ilmapiirissä. Meillä on matala hierarkia ja olemme asettaneet tiimit päätöksenteon keskiöön. Meillä saa keskittyä projekteihin ja suunnittelutyöhön.

Haastavat ja mielenkiintoiset projektimme pureutuvat kestävän kehityksen ytimeen ja vaikuttavat rakennettuun ympäristöön kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Teemme tulevaisuutta yhdessä, tiimeissä toisiamme tukien.

MERKITYKSELLISIÄ MAHDOLLISUUKSIA 

 
Meillä pääset tekemään suunnitelmia, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan ja rakennettuun ympäristöön kymmeniksi vuosiksi eteenpäin. Olemme monella tapaa kestävän kehityksen ytimessä. Jokaisella swecolaisella on mahdollisuus vaikuttaa omaan uraansa.
 

MUTKATON ILMAPIIRI

 
Meillä on matala hierarkia ja olemme asettaneet tiimit päätöksenteon keskiöön. Meillä saa keskittyä projekteihin ja suunnittelutyöhön. Panostamme hyvään johtamiseen ja esimiestyöhön. Näistä syntyy mutkaton ilmapiiri!
 

ALAN HUIPPUJEN JOUKOSSA

Meillä projekteja tehdään yhdessä ja ketään ei jätetä yksin. Tiimit ja heidän jatkuva oppimisensa ovat suurin voimavaramme. Arvojamme ovat uteliaisuus, sitoutuneisuus ja vastuullisuus.